Foto: Cassi Karlsson
Iförrigår och idag har vi tränat lydnad, med mest fokus på positionen. Hon har en tendens till att gå för långt fram då hon blir så taggad, så det är där vi håller på och fixar till. Det går bättre och bättre och jag kan inte vara annat än stolt över henne!
Hon är så härlig att träna med, hon visar en sån fin attityd och vill bara mer och mer hela tiden.
Vi tränade lite liggteknik och fick in härliga snabba lägganden!

Imorgon är det tänkt att vi ska spåra och träna lydnad, vi får se hur vädret blir..
 
 
I förmiddags for vi ut och äventyrade lite. Tyra var lös i princip över allt. Så roligt när folk stannar och tycker att hon är duktig som alltid vänder sig om för att hålla koll på matte.
Det var till och med en bil som tutade och skrek genom fönster ''VILKEN DUKTIG OCH FIN HUND'' :D
Man blir ju lite glad, sånt kan verkligen göra min dag.

Idag fick jag också kontakt med Tyra när hon såg en katt. Innan har det varit omöjligt att få kontakt med henne, hon liksom låser sig, men nu så! Tänkte börja skvallerträna på katter, hoppas det går för sig!

Körde lite lydnad också. Hon tog upp fin kontakt, och man märkte att hon var taggad på att börja träna igen. Körde bara kortakorta pass för att se om hon minns något, och det gjorde hon minsann! :D
 
 
I våras mådde jag inte så bra psykiskt, låg iprincip hemma hela dagarna i 1-2 månader, orkade inte göra någonting, inte ens med hunden.

Åkte iväg till härliga norrland i maj, och har varit där tills nu, fått pusta ut och ta tag i livet igen, med mycket hjälp av min fina pojkvän!
Iförrigår for jag hem igen. Det var så skönt att se Tyra och Buddy, som jag saknat dom! Just nu känns allt härligt, jag mår bra och vill bara vara ute hela tiden. Imorgon hade jag tänkt ta igen lydnaden, sen hade jag faktiskt tänkt börja med dogparkour, fast jag tänkte köra i skogen istället för lekparker etc. Det ser jag fram emot, ska bli roligt!

Jag uppdaterar nog mer imorgon, tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet att vi lever!

Lite gamla bilder på Tyramyran..